• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2020

08:05

(VIDEO) SRBIN LJUT KAO RIS! Hit izjava Tadića! Sigurno je pošteno izribao saigrače!

Fudbal

(VIDEO) SRBIN LJUT KAO RIS! Hit izjava Tadića! Sigurno je pošteno izribao saigrače!

Podeli vest

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić nije bio srećan posle remija sa Atalantom (2:2) s obzirom na to da je njegov tim vodio sa 2:0

Srpski reprezentativac je bio strelac protiv Atalante, sa bele tačke, a izbio je na treće mesto po broju golova za Ajaks u Ligi šampiona. Ovaj mu je bio sedmi, a ispred njega ostaju još samo Patrik Klajvert (9) i Jari Litmanen (20).

Tadić je ipak u prvi plan istakao greške koje su napravljene, a zbog kojih je slavni holandski klub ostao bez pobede.

- Naravno da sam razočaran, želeli smo tri boda. Na poluvremenu je bilo 2:0 i sve je bilo u redu, ali onda smo prebrzo primili dva gola. Ne znam tačno šta se desilo. Ovo moram da kažem - ako izgubimo loptu onda moramo brže da se transformišemo da bismo se odbranili - bio je nezadovoljan Srbin posle remija. 

Ajaks je prednost od dva gola stekao za osam minuta, a za samo šet izgububio. Atalanta je do boda stigla zahvaljujući Duvanu Zapati...

Foto: reuters

 

- Uvek kažu da je 2:0 najopasniji rezultata. Zato smo se na poluvremenu složili da želimo da nastavimo da igramo isto, da napadamo i tražimo treći gol. Tako bismo sebi značajno olakšali. Ali, umesto toga oni su nas napali i videli su da mogu. Atalanta je dobar protivnik, ali mi uvek moramo da idemo na više, da razmišljamo kao pobednici. Nezadovoljan sam. I ja uvek želim više - to je Ajaksov mentalitet. A i mislim da možemo bolje - poentirao je Tadić.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija