• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2020

13:14

(VIDEO/FOTO) BEŽI, BRE, TAMO, IDI DAJ GOL! Biševac ovu noć i Slovan nikada neće zaboraviti!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) BEŽI, BRE, TAMO, IDI DAJ GOL! Biševac ovu noć i Slovan nikada neće zaboraviti!

Podeli vest

U susret utakmici 2. kola grupne faze Lige Evrope, Crvena zvezda u četvrtak (18.55) dočekuje Slovan iz Libereca

Milan Biševac se prisetio 1. kola istog takmičenja iz 2006. godine, kada je Zvezda igrala protiv istog rivala i izgubila (2:1).

Taj meč zauvek će ostati upamćen po ulozi Milana Biševca, koji je posle povrede golmana Ivana Ranđelovića, morao da stane među stative u 78. minutu, jer njegov tim nije imao pravo na više izmena.  

- Ništa nam nije išlo na ruku to veče. Rano smo primili gol, a onda se i povredio Šmuci – priseća se Milan Biševac u razgovoru za 24sedam.

Foto: Starsportphoto

 

Bivši štoper crveno-belih je bio odličan, imao je dve intervencije i nije primio gol, mada je Zvezda uoak eliminisana. 

- Ailton je hteo da brani, ali rekao sam mu: “Beži bre tamo, idi daj neki gol”! Bilo je interesantno. Kada sam stao na gol lopta me je vukla, već kod prve akcije sam izašao baš visoko i onda je neko od igrača Slovana probao da me lobuje sa 40 metara. Već sam video loptu u mreži, rek’o gde odmah iz prvog šuta da primim gol, ali srećom otišla je pored. Imao sam dve intervencije, drugu u stilu Vanje Grbića, upijač… Ništa nije teško kada se mora, sada mogu da kažem da sam tokom karijere bio i golman koji nije primio gol, mada bih više voleo da smo pobedili i da nisam morao među stative.

Foto: Starsportphoto

 

Zvezda je sa Slovanom igrala posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Milana, a poražena je u obe utakmice. Pre beogradskih 1:2, u Češkoj je bilo 2:0 za domaćina.

- Ekipe sa tog podneblja nam nikako ne leže. Sećam se da su igrali tvrdo, ne mogu da kažem da su bili bolji, ali mi nismo bili dovoljno konkretni, pogotovo tamo. Atmosfera u klubu bila je nekako čudna u to vreme, ispali smo od Milana, a generalno nismo imali sreće sa žrebom tih godina i bilo je mnogo teže doći do Lige šampiona, pa i Lige Evrope, nego danas – smatra Biševac.

Gosti u Beograd dolaze posle pobede nad belgijskim Gentom 1:0, dok su crveno-beli poraženi u Nemačkoj od Hofenhajma (2:0).




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija