• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2020

14:54

(VIDEO) NEKA SE GENT ČUVA ZVEZDINOG RAFALA! Crveno-beli NAPRAVILI MOĆNU uvertiru u Surdulici! Sada su Belgijanci na redu!

Fudbal

(VIDEO) NEKA SE GENT ČUVA ZVEZDINOG RAFALA! Crveno-beli NAPRAVILI MOĆNU uvertiru u Surdulici! Sada su Belgijanci na redu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na gostovanju u Surdulici ekipu domaćeg Radnika sa 4:1, u 13. kolu Superlige Srbije

Protutnjala je Crvena zvezda ovog popodneva kroz Surdulicu! Iako je Dejan Stanković izveo kombinovani tim protiv Radnika, to nije omelo crveno-bele da do vrha napune mrežu domaćina na teškom terenu u Surdulici. Golove za crveno-bele postigli su Ben, zatim Gavrić, Kanga i Vukanović, a čast domaćeg tima odbranio je pogotkom Pavlov.

Zvezda je bila konstatno u ofanzivi danas i potpuno zasluženo zabeležila novi trijumf u domaćem šampionatu. Crveno-bele sada očekuje duel sa Gentom u čertvrtak na stadionu "Rajko Mitić", a ako ostvare trijumf, napraviće veliki korak ka proleću u Evropi.

U tim Zvezde se danas vrtio i Ričmond Boaći, kao i Gelor Kanga nakon što je preskočio nekoliko duela zbog koronavirusa.

RADNIK - CRVENA ZVEZDA 1:4 (0:2)


Strelci: Gavrić 16, Ben 40. minut, Kanga 53, Pavlov 55, Vukanović 63

Stadion: FK Radnik. Sudija: Bojan Nikolić

RADNIK: Kostić – Đorđević, Stojanović, Kričak, Stevanović – Jović, Subotić (Oreščanin 56) – Bogdanovski (Stamenković 63), Lukić, Spasić – Makarić. Trener: Slavoljub Đorđević.

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gajić (Radulović 81), Pankov (Eraković 56), Degenek, Gobeljić – Petrović, Kanga – Spiridonović (Ivanić 72), Ben (Vukanović 56), Gavrić – Boaći (Krstović 72). Trener: Dejan Stanković.

 

TOK MEČA

KRAJ MEČA!

87. minut - Novi uadarac KAnge ka golu Radnika, ali preko gola odlazi lopta!

85. minut - "Tukao" je Gajić iskosa sa desne strane, ali direktno u Đorđević!

81. minut - Šut Makarića, lopta ide preko gola Milana Borjana.

80. minut - Sam finiš meča u Surdulica. Zvezda ima ubedljivu prednost.

75. minut - Nekoliko lepih driblinga Gavrića, međutim, samo korner! Kasnije Gobeljić je pogodio prečku nakon udarca iz ugla.

69. minut - Vukanović sa svega nekoliko metara loše šutira glavom. Ostaje 1:4.

67. minut - Nova šansa za Radnik! Spasić glavom šutira preko gola.

63. minut - Zvezda postiže i četvrti gol na današnjem meču! Gobeljić je centrirao, a Vukanović matirao Đorđevića!

60. minut - Još jedan udarac ka golu Milana Borjana, ostaje 3:1 u korist Zvezde. Borjan ljut na svoje saigrače u odbrani!

55. minut - Novi gol na meču! Radnik nakon kornera preko Pavlova dolazi do 1:3!

53. minut - 3:0 za Crvenu zvezdu! Šutirao je Kanga iz daljine, lopta je na putu do gola zakačila defanzivce domačeg tima i nemoćan Đorđević

49. minut - Velika šrilika za Makarića na drugoj strani! Šutirao je očajno iz izgledne pozicije.

47. minut - Gajić, a kasnije i Gavrić nisu iskoristili dobru priliku na početku drugog poluvremena.

46. minut- Bez izmena na startu drugog dela u redovima aktuelnog srpskog šampiona.

Drugo poluvreme

 

Foto: Starsportphoto©

 

 

45. minut - Kraj prvog poluvremena.

44. minut - Pokušava Radnik da dođe do gola pre kraja poluvremena, ali otklanjaju crveno-beli opasnost pred golom Borjana.

43. minut - Gavrić je pokušao iz velike udaljenosti, plasirao je loptu, ali je golman domaćeg tima loptu izbacio u korner.

40. minut - GOOOL! Zvezda vodi 2:0! Boaći je šutirao iz kornera, ali mu je golman Radnika Kostić zaustavio šut, lopta se odbila do Bena, a on je smestio u praznu mrežu. Njegov deveti gol u sezoni, treći u poslednja četiri dana.

36. minut - Akcija Zvezde, ali je u poslednjem trenutku Subotić otklonio opasnost posle  centaršuta Gajića. 

34. minut - Boaći je završio na zemlji, dobio je udarac u glavu, ali nije ozbiljno.

30. minut - Nema mnogo dešavanja u ovim momentima na terenu. Zvezda i dalje pritiska, dominira...

24. minut - Makarić je pokušao da pobegne Pankovu, ali ne prolazi pored defanzivca crveno-belih.

22. minut - Izblokiran udarac Spiridonovića, korner za Zvezdu.

21. Pripretio je Radnik. Centrirao je Đorđević, ali je predaleko bio Makarić.

16. GOOOL! 1:0 za Zvezdu! Centaršut Gajića, loša reakcija defanzivaca Radnika, lopta je pala na nogu Gavriću, koji desnom nogom pogađa za vođstvo šampiona Srbije!

12. minut - Prete gosti preko Gavrića, pa Bena, ali odoleva Radnik, ne dozvoljava crveno-belima da ozbiljnije zaprete.

8. minut - Opet šut sa distance. Gajić šutira i to slabijom levom nogom. Nije bilo opasnosti za Kostića.

6. minut - Uzvraća domaćin. Lukić je pokušao, ali je lopta otišla preko Borjanovog gola. Čudan let je imala lopta!

3. minut- Prvi pokušaj Zvezde u meču. Kanga je šutirao, probao sa nešto više od dvadeset metara, ali je njegov opasan udarac otišao pored stative.

1. minut - Utakmica je počela.

- Utakmica počinje minutom ćutanja u čast nedavno preminulog Amfilohija Radovića.

- Od prvog minuta za crveno-bele igraće Ričmond Boaći nakon opravka od povrede, ovo će mu biti četvrti meč ove sezone u Superligi.

 

 

- Spremamo se od utakmice do utakmice. Zvezda je takav klub da je meč protiv Libereca već istorija. Okrećemo se novoj, prvenstvo je velika obaveza i ne želim da se ponovi kiks protiv Javora. Bićemo spremni da odgovorimo zahtevu - rekao je Stanković pred utakmicu.

- Dejan Stanković je odlučio da malo izrotira startnu postavu i tako rastereti nosioce igre pred važan duel protiv Genta u Ligi Evrope narednog četvrtka. Dijego Falćineli, Aleksandar Katai, Nemanja Milunović, Mirko Ivanić i Veljko Nikolić su na poštedi.

- Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 13. kola Superlige Srbije između Radnika iz Surdulice i Crvene zvezde. 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane
Politika

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane

Ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer izrazio je očekivanje da će delegacije (tzv.) Kosova i Srbije na današnjem sastanku u Briselu pronaći rešenje za pitanje dinara koje je zadovoljavajuće za obe strane dodajući da Amerika ceni poruke koje šalje zamenik kosovskog premijera Besnik Bisljimi u vezi spremnosti da se ponude kompromisna rešenja, prenosi Gazeta ekspres.

18.04.2024

13:52

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija