• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2020

14:40

ŠKOTI OTKRILI SVE KARTE! Objavili spisak za Srbiju, evo ko dolazi na "Marakanu"!

Fudbal

ŠKOTI OTKRILI SVE KARTE! Objavili spisak za Srbiju, evo ko dolazi na "Marakanu"!

Podeli vest

Selektor reprezentacije Škotske Stiv Klark objavio je spisak igrača koji će se suprotstaviti Srbiji na Marakani 12. novembra u baražu za odlazaka na Evropsko prvenstvo

Najzvučnija imena su levi bek Liverpula Endi Robertson, levi bek Arsenala Kjeran Tirni i vezista Mančester junajteda Skot Mektomini.

 

 

Golmani: Krejg Gordon (Harts), Dejvid Maršal (Derbi), Džon Maklagin (Rendžers);

Odbrana: Lijam Kuper (Lids), Deklan Galaher (Madevel), Grent Hanli (Norič), Stiven Odonel (Madervel), Lijem Palmer (Šefild Venzdej), Endi Robertson (Liverpul), Greg Tejlor (Seltik), Kiran Tirni (Arsenal);

Vezni red: Stjuart Armstrong (Sautempton), Rajan Kristi (Seltik), Rajan Džek (Rendžers), Džon Megin (Aston Vila), Kalum Megregor (Seltik), Keni Meklin (Norič), Skot Tomini (Man. Junated), Oliver Burk (Šefild Junajted);

Napadači: Lindon Dajks (KPR), Rajan Frejzer (Njukasl), Li Grifits (Seltik), Oli Meburni (Šefild Venzdej), Kalum Paterson (Šefild Venzdej), Lorens Šankland (Dandi Junajted).

 

Anketa

Neće biti lako pulenima Ljubiše Tumbakovića, ne smeju ni da pomisle na potcenjivanje rivala u finalu plej-ofa za plasman na EURO.

Klark ne može da računa na napadača Seltika Džejmsa Foresta i veznog fudbalera Džona Fleka zbog problema sa povredama. 

Pored beka Liverpula Robertsona,  levog beka Arsenala Tirnija i vezista Mančester junajteda Mektominija, na spisku su još šestorica fudbalera iz Premijer lige.

Radi se o Lijamu Kuperu iz Lidsa, Stjuart Armstrong iz Sautemptona, Džon Mekgin iz Aston Vile, Oliver Burk iz Šefild junajteda, kao i napadači Njukasla i Šefild junajteda, Rajan Frejzer i Oli Mekburni. Osmorica igrača su iz Čempionšipa, ostali su iz Premijer lige Škotske.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija