• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2020

09:55

(VIDEO) SKANDAL, BRUKA I SRAMOTA U SRPSKOM FUDBALU! Brutalna TUČA DEVOJČICA!

Fudbal

(VIDEO) SKANDAL, BRUKA I SRAMOTA U SRPSKOM FUDBALU! Brutalna TUČA DEVOJČICA!

Podeli vest

Mislili ste da ste sve videli na srpskim fudbalskim terenima - ne, niste! Nemile scene sa meča Razvojne lige za devojčice između Kolubare i Rada šokirao je i one koji su se nagledali neprijatnih situacija

Posle jednog žestokog starta, jedna od fudbalerki je uzvratila rivalki guranjem s leđa. Usledila je opšta tuča 15-godišnjih devojčica, koje su se međusobno udarale, šutirale, čupale za kosu... Sudije su samo nemo posmatrale tuču, pa su glavnog arbitra vređali sa tribina. 

Predstavnica ŽFK Rad, Suzana Tanasković, koja se našla u ulozi trenera na ovom meču, za Novosti je opisala šta se dogodilo.

- Kao akter same utakmice mogu da kažem da je ovo sramota za ženski fudbal. Naše fudbalerke su učene da ne reaguju i da iskuliraju takvu situaciju. Na snimku se može videti da je to naša igračica i uradila. Nakon drugog isuviše nasilničkog odgurivanja, druga naša fudbalerka nije dopustila da neko njenu drugaricu "gazi" i uletela je u klinč. Da sve bude gore sudije se nisu udostojili da pokušaju da razdvoje devojke već su to posmatrali i činilo se uživali u tom prizoru - rekla je Tanaskovićeva.

 

 

 

Ona je dodala da je po završetku meča viđena nova skandalozna situacija:

Po završetku utakmice naše igračice su se našle ispred svlačionice protivničkog tima, ne znam kako i zbog čega, jer sam dolazila sa terena i nastala je nova pometnja. Redari, kojih nije bilo u blizini, kao organi reda nisu ništa preduzeli. Već su sa strane gledali i posmatrali. Videvši hoškanje igračica doletela sam sa terena, bila sam ponovo neprijatna i drska prema svojim igračicama. Ponavljam, protivnička deca me nisu interesovala ni jednog trenutka, jer smatram da njih treba da umiruju njihovi predstavnici, ja nemam pravo da tuđu decu razvlačim na terenu i po trotoaru - rekla je Suzana Tanasković.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija