• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2020

13:16

(VIDEO) LEDI KRV U ŽILAMA! 22 GODINE USPONA I PADOVA, PIVA, SUZA... Tartan armija je ovako ISPRATILA Škote u Beograd!

Fudbal

(VIDEO) LEDI KRV U ŽILAMA! 22 GODINE USPONA I PADOVA, PIVA, SUZA... Tartan armija je ovako ISPRATILA Škote u Beograd!

Podeli vest

Navijači Škotske jedva čekaju četvrtak (20.45) i meč na Marakani sa Srbijom u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo

Srbija nije bila na šampionatu Starog kontinenta, a Škoti čekaju duče od nas i ovaj meč vide kao istorijsku priliku da se nađu na nekom velikom takmičenju.

Foto: Starsportphoto

 

Bez sumnje, veliki je pritisak na igračima, a kako će tek biti Škotima kada budu videli video koji im je pripremilo udruženje navijača "Tartan armi".

Poslednji put kada je Škotska nastupila na velikom takmičenju bila je 1998. Od tada smo od kuće pratili deset turnira. Cela jedna generacija se smenila. A naše vreme još nije došlo... Idemo svi zajedno, 22 godine uspona i padova, piva i suza, verovali smo i pre da ćemo iskoristiti šansu. Imali smo san i trans.

Foto: Starsportphoto

 

Taj san je ostao i uvek smo pevali i uvek je bilo 'sledeći put'. Ali, 'sledeći put' je sada. I vreme je da uspemo. Za one koji su postali besmrtni, za Džordana, za Sunesa, za Loa i Dalgliša. Za one koji su umrli pokušavajuići. Za Fadija, za Flečera, za Strakena i Mekliša. Za Bertija i Voltera i Milera i Brauna. Za svaki naš pab i svaki naš grad, za svaku devojku i svakog dečaka koji odbija da odustane. Za svako brdo i svaku luku. Za hrabrog kralja Edvarda. Za 22 godine čekanja i čekanja. U spomen Tama Bojda, i Džima Litona. Za nas, Tartan armiju. Svi zajedno. Ovo je naš trenutak!

Srbija - Škotska, 90 minuta do istorije.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija