• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2020

13:55

NEMA KRIZE! DUŠKO TOŠIĆ KUPIO stan od 300.000 EVRA!

Fudbal

NEMA KRIZE! DUŠKO TOŠIĆ KUPIO stan od 300.000 EVRA!

Podeli vest

Duško Tošić kupio je stan u novoizgrađenoj stambenoj zgradi u blizini Hrama Svetog Save

Kako prenosi Kurir Tošić je dugo tražio nekretninu koja je u blizini centra grada, pa mu se ova lokacija učinila kao idealno mesto. Objekat se nalazi u jednosmernoj ulici, a stan koji se Dušku dopao je dvostran.

Foto: Starsportphoto

 

Fudbaler je angažovao enterijeristu, za koga je imao samo jedan uslov - da dečje sobe gledaju na Hram Svetog Save, koji se nalazi u blizini zgrade.

Fudbaler nije žalio para za ovaj stan. Poznato je da se cene kvadrata u novogradnji u tom delu grada kreću oko 3.000 evra, pa njegov stan od oko 100 kvadrata košta oko 300.000 evra.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

ТО ОД КАД СЕ РАЗВЕО ОД КАРЛЕУШЕ ХАХАХА

Bane

pre 3 godine

Cuvaj Dusjo pare neprepucavaj se ostat ced bez ista inicega uzet ce ti Jelena sve budi pametan na vreme. Karijwra ti prolazi cuvaj pare za starost.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija