• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2020

14:33

OKRENULI LEĐA SRBINU! PORAŽAVAJUĆE! Evo šta navijači Reala misle o Joviću!

Fudbal

OKRENULI LEĐA SRBINU! PORAŽAVAJUĆE! Evo šta navijači Reala misle o Joviću!

Podeli vest

Španci nastavljaju da ponižavaju Luku Jovića, napadača Real Madrida i reprzentacije Srbije

Madriđani ove sezone imaju problema sa postizanjem golova, a posle najnovijeg poraza 4:1 od Valensije, Zinedin Zidan mora da pronađe rešenje.

Foto: reuters

 

Karim Benzema je neprikosnoven kao prvi napadač u timu Zidana, pa se postavlja pitanje da li će "broj dva" biti Luka Jović ili Marijano Dijaz. Španski mediji mesecima pišu da Zidan više ne računa na Jovića, a Srbina su optisali i navijači. 

"Marka" je napravila anketu u kojoj je pitala svoje čitaoce kome više veruju i koga bi pre voleli da vide na terenu - Jovića ili Marijana. 

U anketi je do sada učestvovalo oko 17.500 ljudi, a Luka Jović je odneo tek 13 odsto glasova, dok je 87 odsto pripalo Dijazu!

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija