• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2020

23:59

ŠOK DETALJ! Igrao je pozitivan na koronavirus!

Fudbal

ŠOK DETALJ! Igrao je pozitivan na koronavirus!

Podeli vest

Fudbaler Hrvatske Domagoj Vida, koji je u meču protiv Turske igrao prvo poluvreme, pozitivan je na korona virus, objavio je večeras Fudbalski savez Hrvatske
Nakon što su u ponedeljak na redovnom testiranju za utakmicu sa Turskom svi igrači i članovi stručnog štaba bili negativni, u sredu ujutro obavljeno je redovno testiranje za utakmicu sa Švedskom.

Rezultate testiranja HNS je dobio iza ponoći po lokalnom vremenu i oni su pokazali da je Domagoj Vida pozitivan na korona virus, obavio je HNS, a prenosi agencija Hina.

- Lekarska služba hrvatske reprezentacije dobila je inicijalnu informaciju pri kraju odmora između dva poluvremena da postoji jedan potencijalno pozitivan rezultat. Radi se o uobičajenoj proceduri pri testiranju te se pritom 'sumnjivi' nalaz ponovno testira kako bi se potvrdio rezultat. Kako je u tom trenutku selektor Zlatko Dalić već doneo odluku o izmeni Vide, lekarska služba reprezentacije izolovala je Vidu prema svim epidemiološkim merama do potvrde rezultata testiranja - navodi se u saopštenju HNS.

Foto: starsport

- Vida će, u skladu sa propisima, provesti iduće dane u samoizolaciji u Istanbulu - dodaje se u saopštenju.

Svi ostali reprezentativci i članovi stručnog štaba, koji su bili negativni na testiranju, po planu će otputovati u Stokholm.

Foto: starsport


Uz Vidu, na SARS-CoV-2 bio je pozitivan i jedan član delegacije HNS-a, koji nije bio u kontaktu sa ekipom.

Vida će sigurno propustiti iduće dve utakmice u Ligi nacija, protiv Švedske i Portugala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija