• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2020

12:15

(VIDEO) ORLOVI, GRIZITE, ČUPAJTE, VUCITE, MA POTUCITE SE SA ŠKOTIMA samo im NAPUNITE MREŽU! Ovako to radi MONSTRUM Sergej!

Fudbal

(VIDEO) ORLOVI, GRIZITE, ČUPAJTE, VUCITE, MA POTUCITE SE SA ŠKOTIMA samo im NAPUNITE MREŽU! Ovako to radi MONSTRUM Sergej!

Podeli vest

Čekamo dvadeset godina da gledamo najbolje fudbalere Srbije na Evropskom prvenstvu, a Aleksandar Mitrović i ostatak društva imaće šansu da nam ispune želju protiv Škotske i to na Marakani (četvrtak, 20.45)

Ovi momci su samo još pre mesec dana bili skoro otpisani. Malo ko je u Srbiji verovao da će "orlovi" da se preko Norveške domognu finala i utakmice sa Škotima.

Foto: fss.rs

 

Setimo se samo kao su ispraćeni u Oslo! Kao da je već sve izgubljeno! A, kako kod nas sve ide iz krajnosti u krajnost, sada je vrlo malo onih koji ne veruju da će Srbija pobediti Škote. Dižu "orlove" navijači u nebesa, pa će biti frka  ko ne bude bar 3:0 za Srbiju, ostalo nećemo da pominjemo.

Protiv Norvežaan su naši momci dokazali da su najbolji kada je najpotrebnije. Zaustavili su Erlinga Brauta Halanda i preko Osla stigli do finala baraža za EURO. 

Foto: fss.rs

 

Sergej Milinković Savić postao je noćna mora Norvežanima, a nadamo se da će izludeti i Škote, Nije na odmet podsetiti šta je to Serhej radio u Oslu.

Samo da sve ovo ponovi u Beogradu!

Nije na odmet pomenuti da je Luka Milivojević zaražen koronavirusom, kao i Filip Đuričić, jeste veliki hendikep za Srbiju, ali koga nema bez njega se mora, ima ko da nadoknadi njihov izostanak.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija