• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2020

15:56

ZAŠTO, PA ZAŠTO SI NAS IZDAO? Razočarao je Srbe pred meč decenije!

Fudbal

ZAŠTO, PA ZAŠTO SI NAS IZDAO? Razočarao je Srbe pred meč decenije!

Podeli vest

Žoze Murinjo neće navijati za Srbiju protiv Škotske u baražu za odlazaka na Evropsko prvenstvo (četvrtak, 20.45)

Srbin Nemanja Matić bio je Portugalcu jedan od omiljenih fudbalera. Posle Čelsija radio je sa Nemanjom i u Mančester junajtedu, gde ga je upravo on i doveo.

Pošto Matić više ne igra za Srbiju, ostali smo bez jednog navijača.

- Matić više nije u reprezentaciji Srbije, a sa njim je otišla i moja emotivna povezanost sa njima - rekao je Murinjo za "Skaj sports".

Foto: Reuters

 

Jasno je zašto će Žoze navijati za Škote. On promovisao Skota Mektomineja u prvi tim Mančester junajteda, a sadašnji selektor Škotske Stiv Klark mu je bio asistent dok je vodio Čelsi.

- U Škotskoj su Stiv Klark i Skot Mektominej. Imam povezanost sa Škotskom, tamo sam u nekoliko navrata provodio vreme i naravno želim im sreću. Stiv je bio lojalan i dobar asistent. Kasnije je njegova karijera otišla u drugom pravcu i ovaj meč mu sigurno mnogo znači - kazao je Murinjo i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Ovo je težak meč, Srbija ima mnogo više potencijala kada je igrački kadar u pitanju, ali često u fudbalu duša i um naprave razliku.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija