• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2020

16:28

HRVAT URNIŠE SRPSKI FUDBAL I RADI NAM O GLAVI! "Orlovi" bi zbog njega mogli da imaju OGROMAN PROBLEM protiv Škotske

Fudbal

HRVAT URNIŠE SRPSKI FUDBAL I RADI NAM O GLAVI! "Orlovi" bi zbog njega mogli da imaju OGROMAN PROBLEM protiv Škotske

Podeli vest

Defanzivac reprezentacije Srbije Strahinja Pavlović je na ključno okupljanje "orlova" stigao potpuno van takmičarskog ritma, a za to je kriv niko drugi osim trenera Monaka Nika Kovača

Hrvatski stručnjak je na klupu "kneževa" seo u julu ove godine, a uprava Monaka je mladog Pavlovića iz Partizana kaparisala šest meseci ranije.

Foto: Reuters

 

Ipak, 19-godišnji štoper se nadao da će dobiti šansu da se dokaže iako nije bio želja Hrvata, ali kako stvari stoje ovaj ne namerava da mu ukaže poverenje.

Od početka sezone je Monako odigrao deset utakmica, a Pavlović ni minut nije proveo na terenu. Samo dva puta je bio na klupi za rezerve, dok je ostalih osam mečeva ispratio sa tribina.

Foto: Starsportphoto

 

Ta činjenica može biti veliki problem za reprezentaciju Srbije, pošto je talentovani defanzivac skroz van ritma i to bi Škoti mogli da iskoriste ukoliko se bude našao na travnatom tepihu "Marakane" večeras od 20.45 u utakmici decenije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija