• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2020

08:12

EURO 2021! Srbije nema, ali tu su ovi fudbalski liliputanci

Fudbal

EURO 2021! Srbije nema, ali tu su ovi fudbalski liliputanci

Podeli vest

Sinoć su odigrane četiri baraž utakmice za popunu mesta na Evropskom prvenstvu naredne godine, a bez još jednog plasmana na završni turnir ostala je Srbija od koje su bolji bili Škoti usred Beograda

Osim Škotske, plasman na EURO su preko baraža izborili još Mađarska, Slovačka i Severna Makedonija, kojoj će to biti debitantski nastup na nekom velikom takmičenju, pa se slobodno može reći da legendarni Goran Pandev predvodi fudbalske liliputance velikog srca.

Makedonci će igrati u grupi C sa Holandijom, Ukrajinom i Austrijom i slobodno se može reći da imaju čemu da se nadaju. Ta grupa će se igrati u Bukureštu i Amsterdamu.

U grupu D je umesto Srbije potpuno zasluženo završila Škotska. "Suknjice" će u Londonu i Glazgovu igrati protiv Engleske, Hrvatske i Češke.

 

 

Grupa A se igra u Rimu i Bakuu, a u njoj će se takmičiti Italija, Turska, Vels i Švajcarska.

Belgija, Rusija, Danska i Finska će svoje mečeve u grupi B igrati u Kopenhagenu i Senkt Peterburgu.

Domaćin grupe E biće Bilbao i Dablin, a tu će svoje utakmice igrati Španija, Švedska, Poljska i Slovačka.

Za kraj, "grupa smrti" je grupa F. U njoj će biti Francuska, Nemačka, Portugalija i potpuni autsajder Mađarska, a utakmice će se igrati u Budimpešti i Minhenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija