• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.11.2020

15:36

OGLASIO SE KOKEZA! Označio dva KRUCIJALNA datuma za srpski fudbal, pa poslao poruku TRAGIČARU Mitroviću

Fudbal

OGLASIO SE KOKEZA! Označio dva KRUCIJALNA datuma za srpski fudbal, pa poslao poruku TRAGIČARU Mitroviću

Podeli vest

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza smatra da je poraz protiv Škotske ozbiljan udarac za srpski fudbal i da svi u sistemu FS Srbije snose odogovornost za neuspeh

- Verovali smo da imamo kvalitet i da smo zaslužili da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Posebno posle utamice u Norveškoj. Nažalost, to se nije dogodilo i naravno da se postavlja pitanje odgovornosti. Odgovorni smo svi. Rukovodstvo Saveza, stručni štab, igrači... Ostaje nam da završimo takmičenje u Ligi nacija, pred nama su utakmice protiv Mađarske i Rusije. Posle toga sledi kompletna analiza ostvarenih rezultata i učinjenog u minulom periodu. Izvršni odbor FS Srbije je 25. novembra, Skupština je zakazana za 20. decembar i tada će biti doneti odluke koje su u najboljem interesu srpskog fudbala. Sledeće godine počinju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo za koje moramo da budemo spremni. Očigledno spremniji nego što smo bili u kvalifikacijama za Evropski šampionat - izjavio je Kokeza.

Mnogi su istakli Aleksandra Mitrovića sinoć kao tragičara jer u penal seriji nije iskoristio jedanaesterac posle kojeg se Škotska plasirala na Evropsko prvenstvo.

Foto: Starsportphoto

 

- Mitrović je momak i profesionalac kojem ne možete da pronađete manu. Uvek je bio tu za svoju zemlju i za svoju reprezentaciju. Slobodno mogu da kažem da smo se u dobroj meri zahvaljujući njemu i našli u situaciji da se sinoć borimo za plasman na Evropsko prvenstvo. Mitrović je jedan od lidera ovog tima, biće tu još mnogo godina i zbog svega što je do sada uradio za nacionalni tim možemo samo da mu kažemo hvala. A što se tiče penala koji sinoć nije iskoristio, siguran sam da je hteo najbolje. Kao i uvek što želi. Ali se ponekad ipak dogodi ono čemu smo se najmanje nadali - zaključio je Kokeza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
KIR SRBIN

pre 3 godine

Анализа којих резултата???

Tika

pre 3 godine

Lopurde ako imate bar malo morala treba svi da podnesete ostavke a prvi Kokeza (toletov poslusnik).

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija