• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2020

22:21

"ĐURA ĆE TI OPROSTITI ŠTO TE JE TUKAO"! Neverovatan gest Samjuela Etoa!

Fudbal

"ĐURA ĆE TI OPROSTITI ŠTO TE JE TUKAO"! Neverovatan gest Samjuela Etoa!

Podeli vest

Samjuel Eto, doživeo je pre nekoliko dana stravičnu nesreću iz koje je srećom izašao bez težih povreda

Prema izveštaju policije legendarni kamerunski napadač je izgubio kontrolu nad svojim automobilom i to nakon što ga je u zadnji deo udario kamion. Vozač kamiona je pokušao da pobegne sa mesta nesreće. Međutim, ubrzo ga je policija uhapsila, a zatim je na scenu stupio Eto.

Otišao je u policijsku stanicu kako bi razgovarao sa čovekom koji je uzrokovao nesreću. Oprostio mu je to što ga je umalo ubio, te je zatražio da se vozač kamiona pusti na slobodu.

Nešto slično kao i u filmu "Balkanski špijun" uz čuvenu repliku: "Đura će ti oprostiti što te je tukao"!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija