• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2020

21:45

(VIDEO) MIHA U SUZAMA! Ovakvog smo ga retko viđali do sada!

Fudbal

(VIDEO) MIHA U SUZAMA! Ovakvog smo ga retko viđali do sada!

Podeli vest

Legenda srpskog fudbala Siniša Mihajlović otvorio je dušu prilikom gostovanja u emisiji, te je iskoristio priliku da priča o borbi sa opakom bolesti

Siniši Mihajloviću prošle godine u julu otkrivena je leukemija, odmah nakon otkrivanja, Mihajlović je to saopštio javnosti, na konferenciji za medije. 

Borba je bila duga i mukotrpna, ali kao i uvek Mihajlović je izašao kao pobednik!

- Nisam od onih koji kažu da je važno učestvovati. Ne, ja hoću da pobedim. Taj pristup sam iskoristio u ovoj bici, i tu želju da pobedim po svaku cenu. Nikad nisam ni razmatrao mogućnost da izgubim - ispričao je Miha u emisiji "Domenica In" i dodao.

Foto: AP/Photo

- Od starta sam pričao sebi da ne mogu da izgubim, zbog sebe i svoje porodice. Na svaka tri meseca imam kontrole i najskorija je bila 29. oktobra, godinu dana od transplantacije koštane srži i sve je bilo savršeno - istakao je Mihajlović.

Foto: AP/Photo

Mihajlović ističe da nije očekivao toliku podršku sa svih strana, te da mu je to dalo dodatnu snagu. 

- Ta podrška mi je dala mnogo snage jer nisam očekivao tu vrstu privrženosti od ljudi, kako "običnih" tako i slavnih, zatim navijača na svim stadiumima, pa i onim gde nisam bio baš popularan. Ta podrška je bila veoma važna. Suočen sa tom ljubavlju, rekao sam sebi: ne mogu da ih izneverim - kazao je Siniša Mihajlović.

- Zovem se Siniša Mihajlović i rodio sam se dva puta: prvi put u Vukovaru, 20. februara 1968. godine u bivšoj Jugostaviji, današnjoj Hrvatskoj od majke Hrvatice i oca Srbina. Drugi put rodio sam se 50 godina kasnije, 29. Oktobra 2019. Godine u bolnici Sveta Ursula u Bolonji zahvaljujući transplantaciji koštane srži. Igrao sam mnogo utakmica i živio puno života, ova je bila utakmica života - citat je iz njegove knjige, koju je kako kaže napisao da pomogne svima. 

- Napisao sam ovu knjigu da pomognem onima koji se suočavaju sa bolešću i bore - podvukao je Mihajlović!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija