• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2020

23:34

U MORU LOŠIH! SRBIJA SAZNALA I JEDNU DOBRU VEST!

Fudbal

U MORU LOŠIH! SRBIJA SAZNALA I JEDNU DOBRU VEST!

Podeli vest

Reprezentacija Srbije obezbedila je drugi šešir u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo

Tračak svetlosti probio je tmurne oblake iznad reprezentacije Srbije! Pod osvojen u Budimpešti protiv Mađarske "orlovima" je obezbedio drugi šešir na žrebu za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo .

Ovaj "uspeh" bio je gotovo siguran i pred meč protiv Mađara, ali sada nema šanse da se promeni. 

Ono što je sto odsto sigurno pred izvlačenje grupa 7. decembra, to je da će u prvom šeširu biti Belgija, Francuska, Engleska, Portugalija, Španija, Hrvatska, Italija, Danska, Nemačka i Holandija. 

 

 

U drugom šeširu će biti Švajcarska, Poljska, Švedska, Vels, Austrija, Ukrajina, Turska, Srbija i Slovačka, a poslednje mesto u drugom šeširu trenutno pripada Rusiji, ipak, ukoliko budu poraženi u Beogradu, Norveška, Rumunija i Republika Irska, mogli bi da popune upražnjeno mesto. 

Kvalifikacije počinju u martu naredne godine, a završavaju se već u novembru. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija