• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2020

08:58

POJAČANJE! Mitrović će biti spreman za Ruse!

Fudbal

POJAČANJE! Mitrović će biti spreman za Ruse!

Podeli vest

Fudbaleri Srbije remizirali su sa Mađarskom u 5. kolu Lige nacija rezultatom 1:1 (1:1) i tako došli na korak od eliminacije iz B divizije Lige nacija

Srbija posle remija sa Mađarskom (1:1) i pobede Turske nad Rusijom (3:2) je poslednja na tabeli, sa tri boda manje od trećeplasirane Turske. 

U poslednjem kolu Srbija će se sastati sa Rusijim, dok Mađarska igra sa Turskom. Da bismo mogli da se nadamo opstanku, moramo pre svega da savladamo Rusiju u Beogradu, a da Turska izgubi na gostovanju u Mađarskoj.

Foto: Starsportphoto

 

Fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović nije otputovao sa reprezentacijom u Budimpeštu na utakmicu Lige nacija. Procena lekarskog tima bila je da je važnije da se odmori, kako se ne bi povredio posle napornih 120 minuta odigranih protiv Škotske.

On će najverovatnije biti na raspolaganju selektoru Ljubiši Tumbakoviću za poslednji meč Lige nacije u Beogradu sa Rusijom u sredu. Reprezentaciju su napustili povređeni Filip Kostić iz Ajntrahta i Aleksandar Katai iz Crvene zvezde.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija