• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2020

12:52

SRBI DOŽIVELI MENTALNI ŠOK! Tadić nikad nije bio iskreniji!

Fudbal

SRBI DOŽIVELI MENTALNI ŠOK! Tadić nikad nije bio iskreniji!

Podeli vest

Srbija je u Ligi nacija odigrala 1:1 sa Mađarima, a Dušan Tadić kaže da nije bilo lako oporaviti se od poraza od Škotske samo tri dana ranije

Kaže da su igrači doživeli "mentalni šok" posle poraza od Škotske jer nisu uspeli da se plasiraju na Evropsko prvenstvo i da je to ostavio posledice.

- Jeste, bilo je jako teško mentalno, bio je šok za nas jer se nismo kvalifikovali. Imali smo veliku priliku i sigurno smo doživeli mentalni šok. Ali smo pokušali da odigramo što je bolje moguće - rekao je za Sportklub Tadić i dodao:

Foto: reuters

 

- Bilo je i dobrih i loših stvari, trebalo bi da vidimo i izvučemo pouke. Imali smo na kraju i neke prilike da pobedimo. Trebalo bi da analiziramo i vidimo gde možemo da napredujemo.

Da bi Srbija opstala u B diviziji trebalo bi da pobedi Rusiju u sredu, a da Turska izgubi od Mađarske.

- Ako postoji teoretska šansa, trebalo bi da pokušamo da pobedimo. Onda ćemo videti šta će da se desi u drugoj utakmici - istakao je reprezentativac Srbije.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 3 godine

Kakav biser. Pa vi ste bre 20 godina pod mentalnim sokom te vam ni psihijatija ne moze pomoci. Na zalos ni savez nije u boljem stanju. Tek su oni u tom mentalnom soku. Jedina terapija za sve vas bi bila cistka ili Sibir.

srbin iz srbije

pre 3 godine

Nisam znao da se nasi fudbaleri takmice u kvizu znanja ja sam mislio da igraju lopte.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija