• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2020

14:36

RUS PONIZIO SRBE! Sramota, "orlovi" su na najniže grane spali!

Fudbal

RUS PONIZIO SRBE! Sramota, "orlovi" su na najniže grane spali!

Podeli vest

Srpski fudbaleri u poslednjem kolu Lige nacija u Beogradu igraju sa Rusijom (četvrtak, 20.45)

"Zbornaja komanda" veće je upisala tri boda potiv orlova koji moraju da pobede ukoliko žele da opstanu u grupi B, ali i nadaju se porazu Turaka protiv Mađarske.

Ruse pobeda vodi u Ligu nacija A, a neki smatraju da neće imati težak posao protiv slabe Srbije. Jurij Gavrilov, legendarni fudbaler Dinama, Spartaka i Lokomotive iz Moskve i selekcije SSSR je otpisao pulene Ljubiše Tumbakovića.

- Dobro je što je Srbija odigrala nerešeno sa Mađarskom. To nam odgovara. U poslednjem kolu igramo sa Srbijom i mislim da ćemo dobiti taj meč bez mnogo napora. Iskreno, ne mogu ni da zamislim opciju da ne dobijemo meč u Beogradu. Srbija u ovom momentu nije konkurentna ekipa, slaba je. Govorim na osnovu onoga što sam video od nje u poslednjih nekoliko utakmica. Potrebno je samo biti miran i dobro se pripremiti za meč, na kraju će sve biti dobro - rekao je Gavrilov za Izvestiju i dodao:

Foto: reuters

 

- Srbi nam neće biti problem. Pobedićemo i osvojićemo prvo mesto u grupi Lige nacija. Da odlučujući meč igramo protiv Mađarske ili Turske, ne bih bio tako siguran. Oni su na istom nivou sa nama. Srbija nije. Fali im nekoliko lidera tima, jer su odlučili da više ne igraju za reprezentaciju - istakao je Jurij Gavrilov misleći na Branislava Ivanovića i Nemanju Matića. 

Takođe, u timu neće biti Aleksandra Kolarova, Dušana Tadića, Filipa Đurićića.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija