• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2020

16:37

PA, ZAR TAKO O VOLJENOJ SRBIJI!? Bivši as "orlova" veličao Hrvate! Opleo po igračima!

Fudbal

PA, ZAR TAKO O VOLJENOJ SRBIJI!? Bivši as "orlova" veličao Hrvate! Opleo po igračima!

Podeli vest

Proslavljeni srpski reprezentativac Danko Lazović, kritikovao je igre "orlova" protiv Škotske nakon čega je naš tim ostao bez plasmana na EURO

On je u intervjuu za ruske medije istakao da Srbija mora da se ugleda na hrvatsku organizaciju, kada je reprezentativni fudbal u pitanju, a istakao je da su Rusi favoriti pred večerašnji okršaj u Ligi nacija na stadionu "Rajko Mitić" - 20:45!

Foto: Starsportphoto

- Rusija je trenutno u boljoj formi od Srbije. Sada imamo ozbiljnih problema zbog poraza od Škotske u odlučujućem meču za nastup na Evropsko prvenstvo. Mislim da Rusija ima priliku da zauzme prvo mesto u grupi. Srbija ima veliki potencijal, ali mi ga ne pokazujemo, to je tužno. Siguran sam da će biti zanimljiva utakmica i više šansi dajem Rusiji.

Foto: Tanjug

- Pazite, Hrvatska je dobar primer. U poređenju sa Srbijom, ima manje stanovnika. Ali mislim da je najvažnija organizacija. Moramo da učinimo nešto kako bismo ovaj aspekt podigli na sledeći nivo. Imamo sjajne igrače iz velikih klubova. Nemam sumnje u njihove kvalifikacije.

- Ako ne možete da pronađete motivaciju igrajući za reprezentaciju, gde je onda možete naći? Igrao sam za reprezentaciju više od 10 godina i znam da je teško vratiti se posle teških poraza. Ali nadam se da će naši igrači pronaći motivaciju. Moraju završiti godinu na dobrom putu- rekao je Lazović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dekduba

pre 3 godine

A njemu menadzeri bili spasojevi i lukovic iz zemunskog klana, nije mi jasno zasto bas ovakvi imaju potrebu da se javljaju

nenad62

pre 3 godine

Dokle cete spinovati, covek je rekao cistu istinu, svaku rec.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija