• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2020

12:48

RUSI PLJUJU FUDBALERE POSLE PONIŽENJA U BEOGRADU! Ovo je najteži poraz "zbornaje komande" od 2004. godine!

Fudbal

RUSI PLJUJU FUDBALERE POSLE PONIŽENJA U BEOGRADU! Ovo je najteži poraz "zbornaje komande" od 2004. godine!

Podeli vest

Rusi su "pukli" na Marakani 5:0 u poslednjm kolu Lige nacija, a tamošnji mediji su opleli po selektoru Stanislavu Čerčesovu i fudbalerima

Debakl na kraju Lige nacija, skupo je koštao Ruse. Zbog poraza od Srbije, koju su inače neki optisali pred utakmicu u Beogradu, sada Rusija čeka će iz trećeg šešira rivale u kvalifikacijama za Svetsko prventvo, naljutio je tamošnju javnost.

Takođe, Rusi su ostali bez promocije u A Ligu nacija, a Srbina je istala u B diviziji. Ovo je najubedljiviji poraz reprezentacije Rusije za poslednjih 16 godina. Njihova prethodna najgora kanonada je bila 2004. kada su od Portugalije izgubili 7:1 u kvalifikacijama za SP za Nemačku.

Foto: Starsportphoto

 

- Evropski srednjak, bez najjače generacije i uz mnoge gubitke, ponizio. Napravio je talas šala o nemoći -  piše Sport ekspres.

Isti medij bavi se žrebom u borbi za Katar 2024. godine i kako da Rusija izbegne Srbiju.

- Sve ekipe iz tog šešira su na EURO, osim Srbije. Iz očiglednih razloga bolje je da se ne sastanemo s njom -  navodi se u tekstu.

Foto: Starsportphoto

 

Žreb kvalifikacija, koje počinju narednog marta, na programu su 7. decembra.

- Ruski tim je ponižen u Beogradu, videćemo koje će opravdanje sada imati  Čerčesov - piše Sport.ru.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija