• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

20.11.2020

07:09

ZAGRMEO I STAO U ODBRANU KOLAROVA! Nije došao da SEDI u Pazovi i GUBI VREME, niko ga ne osuđuje!

Fudbal

ZAGRMEO I STAO U ODBRANU KOLAROVA! Nije došao da SEDI u Pazovi i GUBI VREME, niko ga ne osuđuje!

Podeli vest

Aleksandar Kolarov danima je u centru pažnje, nije igrao protiv Škotske, ostavio je saigrače na cedilu, ali Filip Mladenović brani saigrača, kaže da je sve uradio kako bi bio na terenu i poručio da nije zaslužio kritike

- Najpre da se razjasni - Kolarov je došao da pokuša da se oporavi i odigra utakmicu. Nije sigurno došao da sedi u Pazovi u gubi vreme. Iako je bio povređen, želeo je da uradi sve što je do njega da nam pomogne u toj utakmici. Jesmo se malo iznenadili, ali niko ga ne osuđuje. Kolarov je veliki sportista i znamo da bi igrao da je mogao. Slušam sad loše stvari o njemu i stvara se pogrešan utisak u javnosti. Nema tog igrača koji ne želi da igra važnu utakmicu, pa još finale za odlazak na Evropsko prvenstvo i da pobedi. To je želja svakog ko igra fudbal - jasan je Mladenović.

Kolarov je želeo da nam pomogne

Kolarov je došao da pokuša da se oporavi i odigra utakmicu. Nije sigurno došao da sedi u Pazovi u gubi vreme. Iako je bio povređen, želeo je da uradi sve što je do njega da nam pomogne u toj utakmici
Filip Mladenović

Mladenović je čekao svojih pet minuta na klupi, dočekao šansu i pokazao kako se ona koristi. Prvo je levi bek Legije sa Lukom Jovićem doneo produžetak Srbiji protiv Škotske. Posle njegovog centaršuta iz kornera u 90. minutu Jovića je pogodio, a sjajno su funkcionisali i protiv Rusije. Dva centaršuta Filipa Mladenovića – dva gola Luke Jovića. Na kraju, Mladenović je postigao i gol protiv "zbornaje komande".

Nije bilo lako izaći i igrati, jer još se nismo psihološki oporavili od meča sa Škotskom. Boli, ali život ide dalje. Zapravo, nema nešto vremena ni za kukanje ni za slavlje, jednostavno moramo da igramo utakmice. Ovo protiv Rusije je bilo dobro, skupili smo snagu da odigramo kako treba. Ne bih znao da kažem šta je falilo protiv Škotske, pritisak je bio ogroman, ali rekao bih da svi koji smo u nacionalnom timu znamo da se nosimo sa njim - kazao je za Informer Filip Mladenović.

Foto: Starsportphoto

 

Srbija ni posle 20 godina neće biti na Evropskom prvenstvu.

- Svi koji smo učestvovali snosimo odgovornost, ali ne bi trebalo sad da upiremo ni u koga posebno prstom. Nikad nisam bio tip koji voli da se povlači po medijima i osuđuje bilo koga. Trebalo bi sad da smo na istoj strani i mi igrači i selektor i Savez i javnost i novinari i da nam svima bude cilj da pokušamo da se plasiramo na Svetsko prvenstvo u Kataru. 

Eksplodirao je Luka Jović u novembarskim mečevima Srbije, a direktan "krivac" za to je maestralni levi bek, ili po potrebi levo krilo - Filip Mladenović.

- O takvim stvarima više razmišljate u klubu, a u reprezentaciji je nebitno. Ko god da je pozvan, dolazi da doprinese koliko god može pobedi i plasmanu na veliko takmičenje. Sad nam je falilo mnogo igrača u odnosu na početni spisak, što zbog povreda, što zbog korone. Svi su odigrali na granici gornjih mogućnosti. Nadam se da ćemo dobro ući u predstojeće kvalifikacione mečeve za Mundijal. 

Foto: Starsportphoto

 

Mladenović, koji je sjajno sarađivao sa Jovićem, ne može da veruje da neko sumnja u kvalitet fudbalera Reala.

- Nije teško asistirati igraču kakav je Luka Jović, jer kad je neko toliko kvalitetan, njega ima svuda i odlično zna da se snađe. Neverovatno mi je da neko sumnja u njegov kvalitet, on je pravo blago na terenu. I Aleksandar Mitrović, dokazali su da su odlični igrači. Ja sam protiv Rusije bio među starijima na terenu, odlično nam je išlo, to su sve momci željni dokazivanja. Pitanje je vremena kad će Luka tako početi da igra i u Realu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

AKO NIJE DOŠAO DA PRESEDI, ZAŠTO NIJE HTEO DA UĐE I ŠUTIRA PENAL?

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija