• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2020

10:12

I STANKOVIĆ PROGOVORIO O FSS! Trener Zvezde se oglasio posle Vidića, Matića...

Fudbal

I STANKOVIĆ PROGOVORIO O FSS! Trener Zvezde se oglasio posle Vidića, Matića...

Podeli vest

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, prokomentarisao je trenutno stanje u srpskom fudbalu

Srbija nije uspela ni posle 20 godina da se domogne Evropskog prvenstva, potom je Nemanja Vidić žestoko opleo po Fudbalskom savezu Srbije, nadovezao se Nemanja Matić, a uzvratio je Mrko Pantelić.

Stanković nije krio tugu zbog ispadanja Srbije od Škotske u baražu za Evropsko prvenstvo.

- Svim srcem sam uz Srbiju. Prvi reprezentativni poziv sam dobio 1997. godine, ali se nisam "skidao”. Svedočio sam baražu sa Mađarskom, osetio šta je važna utakmica i dominantan prolaz. Tresao sam se zbog ispadanja od Škotske. Bilo mi je žao kao čoveku, nekom ko je nosio traku, odrastao uz legende… Po kvalitetu zaslužujemo da budemo na EURO, ali jedan meč je jedan meč -  kazao je za Žurnal  Dejan Stanković i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Osetio sam na svojoj koži od Omonije, kako je ispasti, iako smo bili bolji. Verujem da ćemo izaći jači iz svega.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija