• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2020

13:57

HIT PRIČA - KLADIO SE NA SESTRIĆA KADA JE IMAO 14 GODINA! Reprezentativac DONEO LOVU ujaku, mami i baki!

Fudbal

HIT PRIČA - KLADIO SE NA SESTRIĆA KADA JE IMAO 14 GODINA! Reprezentativac DONEO LOVU ujaku, mami i baki!

Podeli vest

Ujak Dina Hendersona, igrača Mančester junajteda, kladio se pre kada je njegov sestrić imao 14 godina postati golman Engleske

I, dobio je novac! Golman Junajteda je tokom nedavne reprezentativne pauze debitovao za Engleske, a ujak Martin Planket , koji se kladio na njega dok je bio dete, imao je duplo slavlje.

Martin Planket je odigrao tiket da će njegov sestrić postati golman Engleske kada je ovom bilo tek 14 godina, a za to je dobio kvotu 500. Uložio je 25 funti i sada mu je dobio 12.000, što je oko 13.500 evra. Henderson je "aktivirao" tiket kada je zamenio Nika Poupa u prijateljskoj utakmici protiv Republike Irske.

 

 

još zanimljivije je što Martin nije jedini dobitnik, pošto su po 2.500 funti zaradile i Hendersonove majka i baka. One su obe uložile po 50 funti, ali su dobile kvotu 50, pošto je mladi Din tada već postao golman Mančester junajteda.

Foto: reuters

 

- Nisam pričao sa Dinom oko opklade, ali jeste majci poslao poruku posle utakmice pitajući je jesmo li svi sada dobili novac? - ispričao je Planket za "Metro".

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija