• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2020

16:49

(VIDEO) IBRAHIMOVIĆ POSLE TRKA PAO NA POD! Povreda ozbiljnije prirode, taman kada je Milanu krenulo!

Fudbal

(VIDEO) IBRAHIMOVIĆ POSLE TRKA PAO NA POD! Povreda ozbiljnije prirode, taman kada je Milanu krenulo!

Podeli vest

Zlatan Ibrahimović zadobio je težu povredu butnog mišiža u velikom derbiju protiv Napolija

Milan je u nedelju prvi put posle deset godina slavio u Napulju sa 1:3! Poslednji put to im je pošlo za rukom kada je dres "rosonera" nosio Zlatan Ibrahimović, a sinoć je ponovo on sa dva gola doneo tri boda i prvo mesto na tabeli za Milan. 

Foto: Tanjug/AP

Ibrahimoviću godine ništa ne mogu, to je činjenica, Šveđanin u 39. godini pleše po terenu i agilniji je od većine mlađih kolega, ali je juče navijačima Milana, pao mrak na oči kada je u 79. minutu Ibrahimović zamenjen zbog povrede butine. 

Nekoliko minuta ranije Ibrahimović je uputio centaršut posle kog se uhvatio za butinu. Pokušao je Ibra da nastavi, ali se posle jednog sprinta uhvatio za nogu i pao na pod. Morao je da izađe sa terena, a lekari su posle pregleda ustanovili da je stradao butni mišić, te da ga neće biti na terenu naredne tri ili četiri nedelja...

Foto: Tanjug/AP Photo

Ukoliko oporavak bude išao po planovima, napadač Milana će se treninzima vratiti sredinom decembra, što znači da će propustiti gostovanje Lilu u okviru Lige Evrope (četvrtak, 18.55). Pored toga, jasno je da će biti van stroja i za utakmice protiv Fjorentine, Seltika i Sampdorije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija