• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2020

15:18

SENZACIJA! Drugoligaš eliminisao Radnički u Kupu Srbije!

Fudbal

SENZACIJA! Drugoligaš eliminisao Radnički u Kupu Srbije!

Podeli vest

Iznenađenje u Kupu Srbije! Fudbaleri Radničkog iz Niša eliminisani su u osmini finala Kupa Srbije

Nišlije su poražene od ekipe IMZ Novi Beograd sa 2:1. Domaćin je vodio sa 1:0 posle prvog dela igre, potom na početku drugog poluvrremena poveo na 2:0 što je bilo dovoljno za plasman u narednu rundu jer je Radnički do kraja meča uspeo samo da ublaži poraz.

Iznenađenje je u 23. minutu najavio Nikola Terzić. Ovak rezultat je na snazi bio do 56. minuta kad je Uroš Vukašinović iskoristio konfuziju u petercu Nišlija posle centaršuta sa desnog boka i udvostručio prednost.

Foto: Starsportphoto

 

Izabranici Milana Đuričića su krenuli u potpunu ofanzivu što se isplatilo u 69. minutu kad je Petar Đuričković realizovao jedanaesterac za superligaša i vratio ga u igru.  Nišlije su sjajnu šansu imale u sudijskoj nadoknadi kad je Mićović, golman IMT, odbranio zicer i elominisao superligaša. 

TSC Bačka Topla je u četvrtfinalu Kupa Srbije. Na svom terenu TSC savladao je Napredak sa 2:0. Domaćin je postigao gol u prvom i drugom delu meča što je blo dovoljno za prolazak u drugu rundu.

KUP SRBIJE

Osmina finala

Sreda 


IMT – Radnički 2:1 (1:0)
TSC – Napredak 2:0 (1:0)
Javor – Voždovac 0:3 posle panala (1:1)
Radnik – Čukarički 3:2 posle penala (2:2)
Spartak – Mladost 4:2 posle panla (2:1)


Metalac – Partizan 16.00

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija