• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2020

16:16

ODLUČENO JE! Navijači se vraćaju na stadione! Najrizičnija područja još uvek pred praznim tribinama!

Fudbal

ODLUČENO JE! Navijači se vraćaju na stadione! Najrizičnija područja još uvek pred praznim tribinama!

Podeli vest

Na samo 10 premijerligaških stadiona, uglavnom u Londonu, domaćim navijačima će biti dozvoljen ulaz, kada se ublaže mere restrikcije zbog korona virusa, prema novim merama koje je danas objavila britanska vlada.

Ostalih 10 fudbalskih klubova iz Premijer lige nalaze se u područjima koja su označena kao najrizičnija za infekciju korona virusom i ostaće zatvorena, uključujući i Mančester, odakle su dva velika kluba Junajted i Siti.

Od srede, do 2.000 navijača biće dozvoljeno na utakmicama Liverpula i Evertona, pošto je taj region smešten u drugi nivo. Povratak je dozvoljen samo domaćim navijačima, koji će morati da budu na odredjenoj udaljenosti, kao i da izbegavaju bliski kontakt kao što je grljenje.

Foto: Reuters

Isto važi i za London, pa će do 2.000 ljudi biti na utakmicama Arsenala, Čelsija, Kristal Palasa, Fulama, Totenhema i Vest Hema, ali i na mečevima Brajtona i Sautemptona.

Foto: Printscreen You Tube

Osim mančesterskih klubova, ostaće zatvoreni stadioni Aston Vile, Vest Bromviča, Vulverhemptona, Njukasla, Lidsa, Lestera i Barnlija. Prema poslednjim podacima u Velikoj Britaniji je od korona virusa umrlo više od 56.000 ljudi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija