• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2020

19:21

STVARAO JE MOĆAN PARTIZAN! Bivši trener crno-belih doneo odluku o nastavku karijere!

Fudbal

STVARAO JE MOĆAN PARTIZAN! Bivši trener crno-belih doneo odluku o nastavku karijere!

Podeli vest

Bivši pomoćni trener Partizana, Milan Đuričić "Đumi", napustio je klupu Rdničkog iz Niša na koju je seo u oktobru tekuće sezone

Zajedno sa Đuričićem klub su napustili Stefan Janković, Zumbul Mahalbašić i Vladimir Popić. .Đuričić se oglasio povodom odlaska iz kluba, prenose "Novosti":

Foto: prinstcreen

- Već duži period moji saradnici i ja smo odsustni sa terena zbog problema sa virusom KOVID-19, Činjenica je da još 10 dana moramo biti u izolaciji i ne možemo pomoći ekipi u trenucima kada Radnički ima dve utakmice, sa Vojvodinom i Radom. Nažalost KOVID-19 je u potpunosti poremetio naše planove i ima direktan uticaj na rezultate. U dogovoru sa stručnim štabom i saradnicima koji su zaraženi Kovidom odlučili smo da se povučemo sa pozicije trenera koji vode prvi tim jer mi to u poslednjih mesed dana nismo ni radili. Zahvaljujemo se svima u FK Radnički na saradnji i iskreno nam je žao što je jedan dobar početak uništen Kovidom. Posebno se zahvaljujemo našim saradnicima koji ostaju u klubu i igračima na kojima je težak zadatak da preokrenu rezultatsku krizu- rekao je Đuričić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!
Politika

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da se Republika Srpska prema događajima u Srebrenici uvek odnosila kao prema mestu gde je počinjen zločin, ali da nije tačno da je počinjen genocid, jer definicija genocida nije ispunjena ni u delovima u Srebrenici.

18.04.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija