• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

27.11.2020

23:52

ZVANIČNO! Radnički ima novog trenera

Fudbal

ZVANIČNO! Radnički ima novog trenera

Podeli vest

Fudbalski klub Radnički iz Niša imenovao je danas Vladimira Gaćinovića za novog trenera

Kako je saopšteno iz Radničkog, sa dosadašnjim trenerom Milanom Djuričićem sporazumno je raskinut ugovor, a klub mu je zahvalio na saradnji i poželeo mu je brz oporavak od korona virusa.

Gaćinović je stvario je dobre rezultate sa subotičkim Spartakom. Na leto 2018. godine, predvodio je Spartak u kvalifikacijama za Ligu Evropa i stigao do trećeg kola. Posle drugog mandata ostavio je ekipu na petom mestu na tabeli Super lige Srbije.

Foto: Starsportphoto

 

Gaćinović je pre Spartaka trenirao Leotar iz rodnog Trebinja, Zvijezdu Gradačac i Igalo. Radio je u mladjim kategorijama Vojvodine, a bio je trener i u litvanskoj Suduvi.

Vladimir Gaćinović je otac reprezentativca Srbije Mijata Gaćinovića.

On će debitovati na klupi Radničkog u ponedeljak, kada niški tim dočekuje Vojvodinu, u 16. kolu Super lige Srbije.

Utakmica na Čairu igra se od 16 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija