• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2020

21:13

POSLE OVOGA ĆE GA SVI MRZETI! Skandalozna izjava svetskog prvaka! "Maradona bi bio živ da je uradio samo OVU stvar"

Fudbal

POSLE OVOGA ĆE GA SVI MRZETI! Skandalozna izjava svetskog prvaka! "Maradona bi bio živ da je uradio samo OVU stvar"

Podeli vest

Šampion sveta sa reprezentacijom Italije iz 1982. godine Antonio Kabrini dao je kontroverznu izjavu povodom smrti legendarnog Dijega Armanda Maradone

Naime, nekadašnji fudbaler Juventusa je rekao nešto zbog čega bi veliki broj ljlubitelja fudbala mogao da mu zameri, jer klubaštvo nije zaboravio ni u ovakvom trenutku.

- Maradona bi danas bio živ da je u to vreme prešao u Juventus, a ne u Napoli - rekao je Kabrini u razgovoru sa Anom Lo Kalcom za "Irpinia Tv" iz Avelina.

 

Potom je pokušao da objasni zbog čega tako misli.

- Živa legenda i pravi džentlmen kao protivnik, koji je kao i svi veliki šampioni u isto vreme bio i najbolji i najgori. On bi i dalje bio sa nama da je došao u Juventus, jer bi ga okruženje spasilo. Ne društvo, već samo okruženje. Njegova ljubav prema Napulju je u isto vreme bila velika i autentična, ali i bolesna - zaključio je Italijan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija