• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2020

14:50

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT DIJEGA MARADONE! Slab na plavuše, afera sa Vandom, TUŽIO ženu zbog krađe, devojka ga IZBACILA iz kuće...

Fudbal

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT DIJEGA MARADONE! Slab na plavuše, afera sa Vandom, TUŽIO ženu zbog krađe, devojka ga IZBACILA iz kuće...

Podeli vest

Dijego Maradona voleo je fudbal više od svega, ali je voleo i da uživa u život i ženama

Dijego Armando Maradona preminuo je u 60.  godini 25. novembra od srčanog udara u svom domu gde se oporavljao po izlasku iz bolnice posle operacije.

Sve je radio srcem! Živeo, igrao fudbal, voleo, pa i preterivao. Maradona je iza sebe ostavio 11 dece s više žena, a samo jednom se ženio, a svi se oni sada bore za milione dolara koje je Dijego ostavio.

Afera sa Vandom!


Spekulisalo se da je Maradona bio u vezi sa Vandom Narom, jednom od najatraktivnijih žena fudbalera, te da joj je on obezbedio uspon na medijskoj sceni.

Vanda je danas udata za napadaća Pari Sen Žermena Maura Ikardija, a prethodno je bila u braku sa Maksijem Lopezom.

 

Njegova najveća ljubav bila je Klaudija Vilafanje, s kojom je od 1984. bio u braku 20 godina. Imala je samo 17 godina kada su se upoznali 1979, a 1989. godine su jedno drugom rekli "da". Njih dvoje su se razveli 2004, ali su i kasnije često viđani zajedno u noćnom provodu, posebno tokom Mondijala u Nemačkoj 2006. godine.

Klaudija mu je rodila dve ćerke, Dalmu i Đaninu. Serhio Aguero bio je oženjen Đaninom četiri godine, iz braka koji je prestao da važi 2012. imaju sina Bendžamina.

Inače, Maradona je bivšu ženu tužio zbog krađe, pošto je tvrdio da mu je ukrala novac i kupovala stanove na Floridi. U međuvremenu, Klaudija je postala je TV ličnost i producent.

 

 

 

Maradona je voleo i Kristinu Sinagru, a u vezi sa njom dobio je sina kome je dao ime po sebi - Dijego. On Dijega Sinagru, sve do 2007. godine nije priznao.

Foto: ap photo

 

Kada je okončao brak sa Klaudijom Viljanfante, počeo je romansu sa Veronikom Ohedom. Međutim, brzo su usledili problemi, ni ova veza nije opstala, a legendarni fudbaler ju je ostavio u četvrtom mesecu trudnoće. Priznao je sina kog je dobio sa njom, a dete je kao i prvog naslednika, nazvao Dijego. 

Maradona se nikada više nije ženio, a malo je nedostajalo. Bio je u vezi sa Rosijom Olivom, nekadašnjom fudbalskom reprezentativkom Argentine.

Foto: reuters

 

 

Foto: reuters

 

Maradona i Rosio su se upoznali 2012. godine i nekoliko godina su bili u vezi. Tokom 2014. godine Maradona ju je zaprosio, ali do venčanja nikada nije došlo.

Raskid je buran. Ona ga je kako su mediji pisali izbacila iz kuće koju joj je on kupio.

Foto: printscreen

 

 

 

Maradona ima još jednu ćerku, Janu, koju je dobio sa Argentinkom koja je radila u jednom noćnom klubu, a sa kojom je imao kratku vezu. 

Žene su ga jurile i dok je bio na Kubi, a on naravno nije mogao da odoli. Posle su one jurile njega da prizna decu. Četiri žene tvrde da s Maradonom imaju ukupno šestoro dece, od toga četvoro na Kubi.

Podsećanja radi, ćerke Dalma (34)  i Đanina (31), rođene u braku s Klaudiom Vilafane, jedinom ženom koja je bila Maradonina supruga. Zatim sin Dijego Junior (34), rođen je u vezi s Kristinom Sinagrom, pa Jana (25) iz veze s Valeriom Sabalain te Dijego Fernando (7), rođen tokom veze s Veronikom Ojedom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija