• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2020

15:17

PELE RASPLAKAO SVET! Jednog dana, na nebu, zajedno ćemo igrati fudbal...

Fudbal

PELE RASPLAKAO SVET! Jednog dana, na nebu, zajedno ćemo igrati fudbal...

Podeli vest

Brazilac Pele se srceparajućom porukom oprostio od Dijega Armanda Maradone koji je umro 25. novembra od srčanog udara, imao je 60 godina

Takođe jedan od najboljih igrača svih vremena, Brazilac Pele, oprostio se od Dijega Maradone na Instagram profilu.

- Danas je sedam dana otkako si otišao. Mnogi su voleli da nas upoređuju čitavog života. Bio si genije koji je očarao svet, čarobnjak sa loptom u nogama, istinska ikona fudbala. Ali povrh svega, za mene ćeš uvek biti veliki prijatelj još većeg srca.

Foto: Reuters

 

Znam da bi svet bio puno bolje mesto da se manje upoređujemo, a više da se divimo jedni drugima. Zato želim da kažem da si neuporediv. Tvoj put je obeležila iskrenost i na potpuno unikatan način si nas naučio da moramo više da govorimo "volim te". Tvoj brzi odlazak mi nije dozvolio da to kažem, pa ću napisati: "Volim te, Dijego". Moj veliki prijatelju, hvala ti na svemu što smo prošli. Jednog dana, na nebu, zajedno ćemo igrati fudbal. I biće to prvi put da se radujem, a da nisam postigao gol. Učiniću to kada te budem zagrlio - napisao je Pele.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija