• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.12.2020

08:09

BILO JE SVEGA, OSIM FUDBALA I SPORTA! Trener Voždovca tužan i razočaran posle meča u Kruševcu

Fudbal

BILO JE SVEGA, OSIM FUDBALA I SPORTA! Trener Voždovca tužan i razočaran posle meča u Kruševcu

Podeli vest

Trener Napretka Goran Stevanović rekao je da su njegovi fudbaleri protiv Voždovca zabeležili veoma značajnu pobedu u borbi za opstanak

- Velika pobeda za nas, mnogo značajna u borbi za opstanak.  Bio je jedan način na koji smo mogli da pobedimo u ovoj utakmici i u tome smo uspeli. Tvrdo pozadi, probali smo da preskočimo sredinu terena, da težište igre prebacimo na protivnički deo terena. Voždovac je zasluženo na poziciji na kojoj se nalazi - rekao je Stevanović za Arenu posle utakmice u Kruševcu.

Napredak je posle preokreta sa 3:1 pobedio Voždovac u prvoj utakmici 17. kola Superlige.

Trener Voždovca Jovan Damjanović rekao je da je tužan i razočaran.

- Čestitam igračima i treneru Napretka, oni ljudi pošteno rade svoj posao, ostvarili su važnu pobedu. Ovo je bolno, kada ovako provedete vreme u Kruševcu gde treba da bude fudbalska predstava, a bilo je mnogo malo fudbala i sporta. Tužan sam i razočaran. Čestitam mojim igračima na herojskoj igri - rekao je Damjanović.

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija