• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2020

14:08

MURINJO OPLEO PO KOLEGAMA! Ranije niste PLAKALI!

Fudbal

MURINJO OPLEO PO KOLEGAMA! Ranije niste PLAKALI!

Podeli vest

Trener Totenhema Žoze Murinjo rešio je da provocira kolege Gvardiolu i Klopa

Nikada se neće promeniti i to je sada jasno svima! Žoze Murinjo smanjio je količinu nadmenosti u medijima pred utakmice u poslednje vreme, ali je na konferenciji za utakmicu sa Arsenalom (nedelja 17:30) Portugalac iskoristio priliku da pecne rivale Jirgena Klopa i Pepa Gvardiolu. 

Foto: Tanjug/AP

- U jednom trenutku smo igrali četiri utakmice u jednoj nedelji, tada nisam čuo nikakvo plakanje ili odbranu zbog nas. Sada su moje kolege vrlo glasne oko ovog problema - rekao je Žoze Murinjo.

Foto: reuters

Podsećamo, Gvardiola i Klop su imali mnogo pritužbi na račun gustog rasporeda poslednjih meseci, Nemac je na to ukazivao pažnju i tokom ranijih godina kada se oko Božića igra ogroman broj utakmica, ali su svi ostali "gluvi" na to. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija