• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2020

14:49

GENIJE ODMAH OTPISAO ORLOVE! Srbija ide u baraž, Crna Gora mogla i gore da prođe!

Fudbal

GENIJE ODMAH OTPISAO ORLOVE! Srbija ide u baraž, Crna Gora mogla i gore da prođe!

Podeli vest

Posle žreba u Cirihu za Svetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru, legendarni jugoslovenski fudbaler i aktuelni predsednik FS Crne Gore, Dejan Savićević ne veruje baš u "orlove"

Sa Srbijom su u grupi Portugal, Republika Irska, Luksemburg i Azerbejdžan. Genije ne veruje da Srbija može do prvog mesta u ovoj konkurenciji

- Prvo mesto Portugalu, dok bi drugo, po svemu, trebalo da bude rezervisano za Srbiju - kazao je za Sport klub Savićević.

Na pitanje kako komentariše sastav grupe u kojoj su pored Crne Gore još Holandija, Turska, Norveška, Letonija i Gibraltar Dejan Savićević nije bio najsrećniji. 

- Nisam prezadovoljan, ali, što bi narod rekao – uvek od goreg, ima gore. Sa svima ćemo da se nadmećemo, da pokušamo…Ukoliko budemo kompletni, a,svedoci smo da nam, zbog povreda, redovno, iz utakmice u utakmicu, nedostaju istaknuti članovi selekcije, taman se trojica, četvorica oporave, iz stroja ispadne nova grupa, onda ćemo i sa više optimizma da ulazimo u svaki susret. Makar se radilo i o Holandiji, koja je, bez sumnje, iznad ostalih, iako izuzetno respektujem Tursku i Norvešku. Ma, nemamo šta da izgubimo!

Foto: Starsportphoto

Zabrinutost posle žreba

Makedonci u okruženju Nemačke, Rumunije, Islanda, Jermenije i Lihtenštajna?

- Nemačka je bez premca u grupi, Makedonija s kakvom, takvom nadom da eventualno pomrsi račune Rumuniji i Islandu.“

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije smatra da BIH ima ubedljivo najteži posao.

Foto: Public

Savićević: - Nemamo šta da izgubimo !

- Teško, baš teško za BiH pored sjajne, nepriokosnovene Francuske, Ukrajine…Ne bih potcenio ni Finsku, ni Kazahstan - rekao je Dejan Savićević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija