• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2020

15:11

REPREZENTATIVAC SRBIJE U CENTRU SKANDALA! Dođe na trening i posle deset minuta samo ODE! Klub hoće da ga se reši

Fudbal

REPREZENTATIVAC SRBIJE U CENTRU SKANDALA! Dođe na trening i posle deset minuta samo ODE! Klub hoće da ga se reši

Podeli vest

Povremeni reprezentativac Srbije Adem Ljajić nalazi se u nemilosti trenera Bešiktaša Sergena Jalčina koji je u medijima opleo po nekadašnjem fudbaleru Partizana

- Pojavi se na treningu, ali ga napusti posle svega deset minuta pod izgovorom da je povređen. To remeti disciplinu u timu. Moramo da ga odstranimo iz ekipe što pre je moguće - rekao je Jalčin.

U poslednja dva i po meseca, Ljajić se samo dva puta našao na terenu i ukupno je odigrao 32 minuta.

Foto: AP/Photo

Adem Ljajić

Inače, Ljajić je jedan od najplaćenijih igrača Bešiktaša sa godišnjom platom od 2,2 miliona evra, pa je paradoks oko toga što ne igra još veći.

Navodno, on i Domagoj Vida su nedavno odbili da pristanu na smanjenje zarade, a da se situacija smiri nisu pomogli ni sastanci sa predsednikom kluba Ahmetom Nur Čebijem.

Na kraju, turkom velikanu ostaje samo da proba da proda Ljajića u januaru, ali je pitanje gde bi ofanzivni vezista mogao da nastavi karijeru, pošto je pitanje da li bi mu još neko dao platu kakvu ima u Bešiktašu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija