• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2020

19:14

FSS NA POTEZU!? SRBIJA dobija pojačanje!? Za sada...

Fudbal

FSS NA POTEZU!? SRBIJA dobija pojačanje!? Za sada...

Podeli vest

Talentovani srpski štoper Aleksa Stanisavljević (2006. godište) nastupa za CSKA iz Moskve i prihvatio je ponudu da igra za reprezentaciju Rusije. Međutim, još uvek nije kasno za reakciju našeg saveza, koji bi mogao da uspostavi komunikaciju sa srpskim igračem i eventualno ga privoli da zaigra za Srbiju.

Stanisavljević bio u Letnjoj školi FSS pre dva leta. Iako je za sada izabrao "zbornaju", to ne znači da je zauvek rekao "ne" "orlovima".

Naime, Aleksa ima brata Aleksandra, koji je takođe nastupao za CSKA, međutim posle toga je nastavio u Slaviji iz Sofije, pa Radniku iz Surdulice, dok danas nastupa za bugarski Botev.

 

 

Aleksandar igra za Srbiju u uzrastima od 16 do 18 godina, gde je ostvario 15 nastupa. Na njega računamo da će ubediti brata da ipak ponovo obuče dres Srbije.

 

 

Dobra vest je da naš Savez i dalje ima vremena da reaguje i "preotme" talentovanog momka pre nego što zaigra za seniorsku selekciju Rusije!

 

 

Ali, za sada, Stanisavljević igra za drugu selekciju i videćemo da li će FSS preduzeti dalje korake...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija