• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2020

18:32

GOTOVO JE SA JUVENTUSOM! Sledeća stanica Premijer liga!

Fudbal

GOTOVO JE SA JUVENTUSOM! Sledeća stanica Premijer liga!

Podeli vest

Fudbaler Juventusa Sami Kedira rekao je da će u januaru napustiti klub i nagovestio da bi mogao da pređe u Everton, preneli su danas nemački mediji

Kedira nije odigrao nijednu utakmicu ove sezone, a trener Andrea Pirlo izostavio ga je iz ekipe za Ligu šampiona. Uprava crno-belih pregovara o raskidu ugovora sa Kedirom. Njegov ugovor ističe u junu 2021. godine.

 

 

- Želim novi izazov. Imao sam loš period i ponovo želim da igram fudbal, da se iz nedelje u nedelju borim za tri boda. Tome se radujem. I dalje imam mnogo snage i energije pa ne gledam leto 2021. godine, mogu da odem u decembru ili januaru - rekao je Kedira za "Bild".

- Realno je da promenim sredinu, to je moj glavni cilj - dodao je on.

Fudbal Italija preneo je da Everton ima najveće šanse za dovođenje Kedire, koji bi tako ponovo mogao da sarađuje sa trenerom Karlom Ančelotijem.

Foto: reuters

- Često razgovaram telefonom sa Karlom Ančelotijem i dopisijemo se. On je upoznat sa mojom situacijom. Mogao bih da završim u potpuno drugom klubu, čak i van Engleske. Bilo bi zabavno da pređem u ekipu sa mnogo mladih igrača kojima bih mogao da pomognem kao mentor na terenu, da sa njima podelim iskustva - naveo je Kedira.

Kedira je karijeru počeo u Štutgartu, odakle je 2010. godine prešao u Real Madrid, a pet godina kasnije potpisao je za Juventus. On je osvajao titule u sva tri šampionata. Za reprezentaciju Nemačke do sada je odigrao 77 utakmica, postigao sedam golova i osvojio Svetsko prvenstvo 2014. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija