• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2020

11:17

MILIONI NA STOLU! Prosinečkom nude ugovor karijere!

Fudbal

MILIONI NA STOLU! Prosinečkom nude ugovor karijere!

Podeli vest

Robert Prosinečki mogao bi uskoro ponovo da sedne na selektorsku klupu, reći put u karijeri postane selektor, pošto je na meti reprezentacije Ujedinjenih Arapskih Emirata

On je prvobitno bio selektor u Azerbejdžanu, a nakon rastanka sa njima vodio je Bosnu i Hercegovinu.

Fudbalski savez Ujedinjenih Arapskih Emirata mu nudi čak tri miliona evra da preuzme nacionalni tim. Prvi izbor za selektora je bio brat Zdravka Mamića Zoran koji je ipak odlučio da sa "modrima" igra Evropu. 

Foto: reuters

 

Prosinečki je posle bogate igračke karijere u kojoj je bio prvak Evrope sa Crveom zvezdom, a nastupao je za Real Madrid i Barselonu počeo da se bavi trenerskim poslom kao pomoćnik u NK Zagrebu i reprezentaciji Hrvatske.  Potom je stigao u Crvenu zvezdu i tu je osvojio jedan kup, a osim selektorskih pozicija radio je u Turskoj kao trener Kajzerija i Denizlija. Upravo je u Denizliju nedavno dobio otkaz, a samo nekoliko nedelja nakon toga pred njim je ugovor karijere. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija