• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2020

08:09

OTKRIVENI DETALJI! Evo kako je otišao Ljubiša Tumbaković!

Fudbal

OTKRIVENI DETALJI! Evo kako je otišao Ljubiša Tumbaković!

Podeli vest

Ljubiša Tumbaković od ponedeljka i zvanično više nije selektor fudbalske reprezentacije Srbije

Neće Tumbaković dugo biti bez posla, navodno će karijeru nastaviti na klupi kineskog superligaša Gvangžua RF. 

O smeni Tumbakovića spekuliše se od kraha Srbije u kbvalifikacijama za plasman na Evropske prvetsva i poraza od Škotske. Nedeljama se licitira sa imenima njegovog naslednika, pa se samo čekala zvanična potvrtda raskida saradnje.

Foto: fss.rs

Čekaju novog selektora

 

Međutim, nije Tumaković dobio otkaz. Fudbalski savez Srbije i iskusni trener sporazumno su se rastali na inicijativu iskusnog stručnjaka

Foto: Starsportphoto

 

FSS je  počeo razgovore sa kandidatima za selektora, a ime će  biti poznato do kraja kalendarske godine.

Ko god dođe  posle Tumbakovića imaće pakleno težak zadatak, jer će mu prve dve utakmice na klupi biti možda i odlučujuće u mundijalskoj trci, jer će Srbija u martu prvo dočekati Republiku Irsku, a samo četiri dana kasnije Portugaliju. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija