• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2020

20:59

(FOTO) FUDBAL JE ČUDO! Papa među najvernijem i najvatrenijom NAVIJAČIMA!

Fudbal

(FOTO) FUDBAL JE ČUDO! Papa među najvernijem i najvatrenijom NAVIJAČIMA!

Podeli vest

Poglavar Rimokatoličke crkve, argentinski papa Franja poznati navijač fudbalskog tima San Lorenca dobio je člansku kartu Boka juniorsa, drugog kluba Buenos Ajresa, u okviru partnertva u korist obrazovanja

Agencija Frans pres, koja šaljivo prenosi da se dogodilo svetogrđe u Argentini gde se sve može menjati osim za koga navijate u fudbalu, prenosi da je stvar utoliko gora jer su San Lorenco i Boka juniors istorijski rivali.

 

 


- Veliki je ponos što je papa Franja dobio člansku kartu i dres sa svojim potpisom- izjavio je predsednik kluba Boka juniors Horhe Ameal (Jorge).

Taj klub i papska fondacija o obrazovanju (Scholas occurentes), mreža obrazovnih centara pokrenutih u Buenos Ajresu u vreme kada je Franja bio nadbiskup tog grada, potpisali su nedavno partnerstvo. Ameal je na Tviteru postavio fotografije na kojoj papa, čije je svetovo ime Mario Horhe Bergoljo (Jorge Bergoglio), prima člansku kartu kao i čuveni dres sa brojem jedan i imenom i potpisom pape, koji će u četvrtak da napuni 84 godine.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija