• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2020

09:15

SUPERLIGAŠI SE OPRAŠTAJU OD OVE GODINE! Biće uzbudljivo!

Fudbal

SUPERLIGAŠI SE OPRAŠTAJU OD OVE GODINE! Biće uzbudljivo!

Podeli vest

Za većinu članova fudbalskog elitnog ranga u našoj zemlji, sreda će biti poslednji takmičarski dan. Neizvesnost vlada u donjem delu tabele, ali pre nego što se ode na jednomesečnu pauzu ostaje da se vidi ko će u kakvom raspoloženju dočekati Novu godinu

U okviru 19. kola Linglong Super lige  trebalo bi da bude posebno uzbudljivo, jer će koplja ukrstiti i neki timovi sa visokim ambicijama.

Foto: Starsportphoto

Rad će biti na teškom ispitu protiv Spartaka

Osim mečeva Crvene zvezde i Partizana, koji danas imaju posla sa Metalcem, odnosno lučanskom Mladosti, kao i Vojvodine koja u četvrtak igra sa Proleterom, najviše pažnje privlači duel u Surdulici. Čukarički  kandidat za izlazak na medjunarodnu scenu, koji će protiv Radnika imati poseban motiv za trijumf.

Foto: Starsportphoto

Partizan dočekuje Mladost

Sa druge strane, izabranici Slavoljuba Đorđevića, sigurno neće ući utaj meč sa belom zastavom, posebno jer igraju vrlo dobro pod vođstvom nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde. U poslednjih pet kola osvojio je Radnik  13 od mogućih 15 bodova. 

SUPERLIGA SRBIJE, 19.KOLO

Sreda

Partizan - Mladost 14.00

Rad - Spartak 14.00

Zlatibor - Mačva  14.00

OFK Bačka - Radnički Niš  14.00

Napredak - Novi Pazar 16.00

Javor -Voždovac  16.00

Radnik - Čukarički 16.00

Metalac - Crvena zvezda 16.00

Četrvrtak

Inđija - TSC 13.00

Vojvodina - Proleter 15.00

Rad osokoljen pobedom u minulom kolu protiv Mačve, želi da savlada neugodnog protivnika iz Subotice. Spartak dolazi na Banjicu posle poraza od Vojvodine. Građevinarima bi ova pobeda bila preko potrebna, jer se nalazi na nezavidnoj poziciji na tabeli (17)

Još jedan meč zlata vrednih bodova odigraće Zlatibor i Mačva, a svoju šansu tražiće i pretposlednja Bačka protiv Radničkog iz Niša. 

U meču koji je podigao veliku buru, Napredak će dočekati Novi Pazar, a Javor će ugostiti Voždovac, koji pruža zapažene partije ove jeseni.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija