• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2020

10:35

JUVENTUS DAJE BOGATSTVO ZA MORATU! Zavrteće vam se u glavi od ove brojke!

Fudbal

JUVENTUS DAJE BOGATSTVO ZA MORATU! Zavrteće vam se u glavi od ove brojke!

Podeli vest

Gotovo sigruno je da će italijanski velikan Juventus platiti španskog napadača Alvara Moratu 55.000.000 evra

Kako stvari stoje, stara dama odlučila je da zadrži odličnog napadača i uskoro će aktivirati opciju otkupa kako bi trajno zadržala Alvara Moratu i za to će platiti ukupno 55.000.000 evra.

Odnosno, još 45.000.000 evra na onih deset miliona koji su već dati na ime jednogodišnje pozajmice. 

Foto: AP/Photo

Morata je srećan u Juventusu, a ostanak je sada realna opcija

Morata je od prvog momenta bio prvi izbor Juventusa. Problem na početku prelaznog roka bilo je to što je Atletiko isključivo razmišljao o prodaji Morate i nisu hteli da ga puste ni na jedan drugi način. Kako se prelazni rok bližio kraju tako su se menjale okolnosti. Atletiko je dobio Luisa Suareza, a Alvaro je dobio mogućnost da ode u Juve na pozajmicu

Moratin zastupnik otkriva da su prvi čovek kluba i generalni direktor bili najvažniji faktori za obnavljanje saradnje.

- Anjeli i Paratići su imali najvažnije uloge. Zvali su me nekoliko puta kako bismo pregovarali. Imamo godinama dobre odnose. Mogu slobodno da kažem da je Paratići imao veliki uticaj na razvoj Alvarove karijere od 2014. godine. Moratu su hteli još Milan i Napoli letos. Ali, kada je Juventus zvao niko drugi nije postojao. Budite sigurni, Juventus će ga otkupiti do kraja sezone. Alvaro ne žali zbog toga kako su se stvari odvijale u Atletiku. Jednostavno, sada je Atletiko dobio Suareza, Alvaro je u Juventusu i svi su srećni - zaključio je Moratin zastupnik.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija