• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2020

12:29

KAZNA ZBOG ZVEZDE! Francuz nagrabusio, ostaće bez ugovora jer je bio na Marakani!

Fudbal

KAZNA ZBOG ZVEZDE! Francuz nagrabusio, ostaće bez ugovora jer je bio na Marakani!

Podeli vest

Fudbaler Monpeljea Damijan Le Talek je u problemu u Monpeljeu, u poslednjih nekoliko mečeva nema ga ni u protokolu

Najpre je Le Talek dobio crveni karton na poslednjoj utakmici koju je igrao, u porazu od 4:0 protiv Remsa, kada je nogom pogodio igrača Remsa u međunožje.

Zaradio je suspenziju od četiri meča, te za to vreme posetio Zvezdu u Beogradu. Prema pisanju Lekipa, čelnicima i treneru Monpeljea se nije dopalo to što je Le Talek vreme tokom suspenzije proveo na putu, i to Srbiji, gde je epidemija koronavirusa bila na rekordnim brojkama.

Isti izvor navodi da bi Le Talek već na zimu mogao da napusti Monpelje, iako ima ugovor do leta 2022. Videćemo da li će ga poseta Beogradu skupo koštati.

Foto: starsport

Nagrabusio zbog Zvezde, Damijan Le Talek


Le Talek je nedavno dobio ruski pasoš, pošto mu je supruga Ruskinja, a i on je dugo igrao u Rusiji, a upravo iz Rusije je i doveden u Zvezdu svojevremeno dok je Miodrag Božović bio trener crveno-belih.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija