• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2020

13:18

NOVI ŠEF STRUKE U NAPRETKU! Nekadašnji trener Partizana preuzima Kruševljane!

Fudbal

NOVI ŠEF STRUKE U NAPRETKU! Nekadašnji trener Partizana preuzima Kruševljane!

Podeli vest

Milan Đuričić preuzima Napredak iz Kruševca

Iznenada je došlo do prekida saradnje između Gorana Stevanovića i Napretka, ali uprava Kruševljana nije dugo čekala i odmah je pronašla alternativu. Novi trener "čarapana" biće Milan Đuričić! 

Foto: prinstcreen

Kako prenosi Sportklub, izbor je pao na trenera koji je do skoro vodio Radnički iz Niša, ali je zbog koronavirusa ugovor morao biti raskinut. Popularni "Đumi" je završio u bolnici, potom je morao na obavezan odmor, te je saradnja prekinuta. Ipak, posle nove godine Đuričić se vraća na posao, pošto su svi detalji ugovora dogovoreni. 

Foto: Starsportphoto

Đuričić je u karijeri vodio Vojvodinu i Radnički po dva puta, Mačvu, Metalac, Zemun, Inđiju, a radio je i kao pomoćnik Savu Miloševiću u Partizanu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija