• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2020

14:18

POSLE VREĐANJA SRPSKOG NAPADAČA, OGLASIO SE TRENER! Evo šta kaže posle brukanja

Fudbal

POSLE VREĐANJA SRPSKOG NAPADAČA, OGLASIO SE TRENER! Evo šta kaže posle brukanja

Podeli vest

Nakon što je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić, koji sada igra u izraelskom Makabiju, otkrio srpskim medijima da mu je trener protivničkog tima Slobodan Drapić "vređao srpsku majku", oglasio se i trener Beitara.

Fudbaler izraelskog Makabija Aleksandar Pešić,  otkrio je detalje kako mu je trener Beitara Slobodan Drapić, koji je i sam Srbin, vređao srpsku majku, a sada su stigli i odgovori druge strane.

Prvo se oglasio Beitar iz Jerusalima.

- Naš divni trener, gospodin Drapić, takođe je rođen i odrastao u Srbiji, tako da u onome što je rekao nije bilo ničeg rasističkog. To se dogodilo tokom igre i on se odmah izvini -poručili su iz Beitara za "Kurir".

Foto: Reuters

Beitar je jedan od najboljih Izraelskih klubova

Isti list je preneo i reči Drapića, koji se obratio kratkom izjavom.

- Tokom meča, u žaru borbe, bio sam ljut što nam jedan od Makabijevih igrača nije vratio loptu, tu smo rekli neke stvari jedan drugome. Ako se Pešić uvredio, zaista mi je žao zbog toga. Obojica smo iz Srbije i siguran sam da ćemo pronaći način da ostavimo ovu priču iza sebe -poručio je Drapić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PUKLA BRUKA, SRBIN SRBINU PSOVAO MAJKU!
Fudbal

PUKLA BRUKA, SRBIN SRBINU PSOVAO MAJKU!

Na meču Beitar - Makabi, u okviru najjače lige Izraela, nekadašnji mladi reprezentativac Srbije i bivši napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić doživeo je malo je reći neprijatnost

23.12.2020

10:17

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija