• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2020

12:07

GARDIJAN DEGRADIRAO SRBE! Britancima niko od srpskih fudbalera nije dovoljno dobar!

Fudbal

GARDIJAN DEGRADIRAO SRBE! Britancima niko od srpskih fudbalera nije dovoljno dobar!

Podeli vest

Fudbaler Bajerna iz Minhena Robert Levandovski nalazi se na prvom mestu liste 100 najboljih fudbalera sveta u 2020. godini, u tradicionalnom izboru britanskog lista Gardijan, za srpeske igrače nije bilo mesta

Prema mišljenju Gardijana, iza poljskog reprezentativca, koga je i FIFA proglasila najboljim u tekućoj godini, nalaze se Lionel Mesi iz Barselone i Kristijano Ronaldo iz Juventusa.

Foto: ap photo

Još jedno priznanje sjajnom Poljaku! Robert Levandovski


U Top 10 na listi britanaca  su Kevin De Brujne (M. Siti), Sadio Mane (Liverpul), Erling Holand (Borusija Dortmund), Kilijan Mbape (PSŽ), Mohamed Salah (Liverpul), Nejmar (PSŽ) i Virdžil Van Dajk (Liverpul).

Uvereni smo da je bilo mesta za makar jednog igrača iz naše zemlje, ali možda neki drugi put...

Foto: Starsportphoto

Više sreće drugi put za naše igrače... Sergej Milinković Savić je među najboljim igračima Serije A


Na listi od 100 fudbalera koji su obeležili 2020. godinu nije bilo mesta ni za jednog srpskog igrača, dok je od fubalera sa prostora bivše Jugoslavije Slovenac Jan Oblak na 28. poziciji, njegov zemljak Josip Iličić je na 61. mestu, a Hrvat Luka Modrić je na 73. poziciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija