• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2020

15:03

ENGLEZI U EKSTAZI! Jovića želi pola EVROPE! Madriđani postavili uslove!

Fudbal

ENGLEZI U EKSTAZI! Jovića želi pola EVROPE! Madriđani postavili uslove!

Podeli vest

Engleski mediji sve glasnije pričaju o dolasku Luke Jovića na Ostrvo

Pisali smo već o tome kako je Luka Jović jedna od meta Vulverhemtona u januarskom prelaznom roku. Celu priču pokrenuo je novinar "Sky-a", a sada je i "Atletik" potvrdio celu priču, tačnije novinar koji godinama izveštava od dešavanjima unutar Vulvsa Tim Spajers. 

Foto: Starsportphoto

Kako Spajers navodi, šanse Vulvsa su male, jer Madriđani žele da pošalju na pozajmicu sa obavezom otkupa na leto, a svota ne bi bila mnogo manja od 60.000.000 evra koliko je dobio Ajntraht za Jovića 2019. godine. 

Foto: tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

U priči za Jovićev potpis su još Milan, Herta i Ajntraht, ali je pitanje da li će bilo koji klub prihvatiti Realove želje o obaveznom otkupu. Ipak, želja Vulvsa je ogromna, te su zvani i Žorža Mendeša koji je jedan od agenta za koga nema nemoguće misije kako bi im pomogao, ali "vukovi" imaju i alternative. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija