• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

27.12.2020

21:47

KATASTROFA ZA PROSINEČKOG! Robi saznao loše vesti!

Fudbal

KATASTROFA ZA PROSINEČKOG! Robi saznao loše vesti!

Podeli vest

Predsednik Fudbalske federacije Makedonije (FFM) Muamed Sejdini dematovao je danas se pregovara sa Robertom Prosinečkim da bude novi selektor makedonske reprezentacije

Sejdini je za portal "Dribling.mk" rekao da selektor Igor Angelovski ima dogovor sa FFM do 31. decembra i da će se prvo sa njim pregovarati o mogućnosti produženja tog angažmana. 

Prvi čovek FFM je informacije da se pregovara sa Robertom Prosinečkim nazvao "čistom špekulacijama".

- To su čiste špekulacije iz susedstva. Ne pregovaramo ni sa kim, imamo aktiuelan dogovor sa Angelovskim. Pregovaraćemo sa njim, pa ćemo onda rešiti - rekao je Sejdini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stockholm

pre 3 godine

Pa sta je onda tu katastrofa?‍♀️?‍♀️?‍♀️Valda covek zna da ne pregovara?‍♀️?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija